directions_bus directions_boat
store
event
wb_sunny

Mat och dryck

Arholma Dansbana
Arholma Dansbana är sedan 2007 en restaurang där det serveras mat från en skärgårdsbetonad meny med säsongens alla råvaror.

Restaurangen ligger på själva dansbanan, som i sin tur ligger uppe på berget ovanför norra bryggans hamn, där Waxholmsbåtarna lägger till. Placeringen ger en vidunderlig utsikt över färgsprakande solnedgångar i Ålands hav. ”Sveriges vackraste utsikt!”, var det en av de större dagstidningarna som skrev för några år sedan. Sommaren 2016 har uteserveringen på dansbanan byggts ut ytterligare och utsikten har därmed blivit möjlig att avnjuta för ännu fler besökare.

Under somrarna sker en rad livespelningar på dansbanan, aktuellt program hittar du i vår kalender. Möjlighet finns också att abonnera och boka Arholma Dansbana för större egna evenemang, som till exempel bröllop eller jubileumsfirande.

Läs gärna mer här om Arholma Dansbana

Arholma Nord
På öns norra sida, endast 1 km från handelsboden och dit skärgårdsbåtarna anländer ligger den nya skärgårdskrogen på Arholma Nord. Krogen ligger ner mot vattnet med en härlig uteservering och här finns möjlighet att äta både lunch och middag. Det finns också en härlig frukostbuffé samt ett närliggande fik med hemmagjorda godsaker.

På Arholma Nord finns förutom mat och dryckesmöjligheter också boende samt möjlighet att prova en Ziplinetur eller kajaksväng, samt gå en guidad tur i den gamla militäranläggningen.

För att läsa mer om Arholma Nord, klicka gärna här. 


X