directions_bus directions_boat
store
event
wb_sunny

Hitta boende

Arholma bjuder på många olika alternativ för dig som vill stanna över natten. Bland annat två fina vandrarhem, privatstugor, två gästhamnar och en tältplats.

Arholma Nord
Längst ut i Stockholms norra skärgård finns vandrarhemmet Arholma Nord. Här är havet, klipporna och skogen våra grannar. Mitt i ett fantastiskt naturreservat med hela Ålands hav utanför dörren kan du njuta av en oexploaterad natur utan bilar, buller och stress. Mjuka klippor, slingrande skogsstigar och ett militärt arv präglar platsen som idag är byggnadsminnesmärkt.

Telefon: 0176-560 40
Mejl: info@arholmanord.se
Adress: Riddarviksvägen 40, 76041 Arholma
Webbsida: www.arholmanord.se

 

Bull-August
Arholma Ö ligger i Stockholms norra skärgård och är en plats som många besökare återvänder till år efter år för att njuta av lugnet. Arholma vandrarhem finns i den gamla roslagsgården Bull-August som ligger mitt på ön mellan ängar och gårdar.

Telefon: 0176-560 50
Mejl: bullaugust@telia.com
Adress: Arholma Södra Byväg 8, 764 54 Arholma
Webbsida: www.bullaugust.com

 

 

 

Österhamns bed & breakfastÖsterhamns bed & breakfast

Österhamns bed & breakfast, annexet till f.d. Österhamns pensionat,är beläget vid Österhamn på Arholma ö. I det tidstypiska huset från 1923 finns fyra vackert inredda dubbelrum, sällskapsrum och matsal. WC och dusch finns i korridoren. Vi kan också erbjuda mötes och festvånings arrangemang

Rumsbokning/frågor:  0722-10 77 40

Adress: Österhamnsvägen 21, 760 41 Arholma

Webbsida: http://osterhamnsbedandbreakfast.wordpress.com/

 

Hyra stuga
Det finns några få privata hus som då och då hyrs ut på Arholma. Normalt sätt hyrs de ut veckovis och det enklaste sättet att få kontakt med de som hyr ut är att annonsera om att du önskar hyra ett hus på någon av öns anslagstavlor. För kortare boenden  hyr öns ekonomiska förening ut Källarstugan. Den uthyres per dygn från maj månad till och med september. Stugan som har 4 bäddar har enkel standard och lämpar sig för korttidsboende. Bokning görs via affären.

Telefon: 0176-56012
Mejl: arholmahandel@telia.com
Webbsida: www.arholmahandel.se

 

Gästhamn
Det finns två gästhamnar på Arholma. Den ena ligger vid Ahlmansviken, brevid sandstranden, ett stenkast från restaurang och handelsbod. Den andra ligger i Österhamn. Vid båda gästhamnarna har du tillgång till utedass.

 

Tälta
Förutom vandrarhemmen, privata boenden och Källarstugan finns för den mer äventyrliga en tältplats. Intill tältplatsen finns en av öns flera sandstränder samt utedass. Tältplatsen är belägen cirka 400 meter från den norra bryggan, på vägen mot Arholma Nord.


X