Arholma

directions_bus directions_boat
store
event
wb_sunny

Hitta boende

Arholma bjuder på många olika alternativ för dig som vill stanna över natten. Bland annat två fina vandrarhem, privatstugor, två gästhamnar och en tältplats.

Arholma Nord

Längst ut i Stockholms norra skärgård finns vandrarhemmet Arholma Nord. Här är havet, klipporna och skogen våra grannar. Mitt i ett fantastiskt naturreservat med hela Ålands hav utanför dörren kan du njuta av en oexploaterad natur utan bilar, buller och stress. Mjuka klippor, slingrande skogsstigar och ett militärt arv präglar platsen som idag är byggnadsminnesmärkt. Förutom att sova gott i sköna sängar och njuta av den utsökta maten från restaurangen är det här en utmärkt plats för bad såväl som aktivitet. Arholma Nord erbjuder alltifrån uthyrning av kajaker och SUP-brädor till sin alldeles egen Zip-line bana.

Telefon: 0176-560 40
Mejl: info@arholmanord.se
Adress: Riddarviksvägen 40, 76041 Arholma
Webbsida: www.arholmanord.se

Bull-August

Mitt på Arholma 900 meter från bryggan och granne med fina och välskötta gamla hus, åkrar, ängar och trollskogar, ligger Bull-August gård. Platsen andas lugn och harmoni. Här finner du ro både för kroppen och själen. Den välskötta gamla roslagsgården består av det gamla boningshuset, bagarstugan och gårdslängan med rum och lider. På det idylliska vandrarhemmet bor du enkelt men med sköna sängar. 

Telefon: +46 738 566 050
Mejl: kontakt@bullaugust.com
Adress: Arholma Södra Byväg 8, 764 54 Arholma
Webbsida: www.bullaugust.com

Österhamns Pensionat

Österhamns bed & breakfast

Österhamns Pensionat är beläget vid Österhamn på Arholma ö. I det tidstypiska huset från 1922 finns fyra vackert inredda dubbelrum, sällskapsrum och matsal. WC och dusch finns i korridoren.  Här erbjuds också mötes- och festvånings arrangemang. Sommartid erbjuds också god närproducerad mat till förbeställning.

Rumsbokning/frågor:  070 302 78 83
Adress: Österhamns vägen 21, 765 54 Arholma
Webbsida: www.osterhamnspensionat.se

Hyra stuga – Källarstugan

Källarstugan är ett boende med fantastisk utsikt över havet vid norra bryggan på Arholma. Stugan erbjuder upp till fyra bäddar och har ett nytt och fräscht badrum med dusch och vattentoalett.

Bokning: www.arholmahandel.se

Telefon: 0176-56012
Mejl: info@arholmahandel.se

Gästhamn

Det finns två gästhamnar på Arholma. Den ena ligger vid Ahlmansviken, brevid sandstranden, ett stenkast från restaurang och handelsbod. Den andra ligger i Österhamn. Vid båda gästhamnarna har du tillgång till utedass.

Tälta

Förutom vandrarhemmen, privata boenden och Källarstugan finns för den mer äventyrliga en tältplats. Intill tältplatsen finns en av öns flera sandstränder samt utedass. Tältplatsen är belägen cirka 400 meter från den norra bryggan, på vägen mot Arholma Nord.